openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken vrijwilligers!

In Stedelijk Museum Coevorden ontdek je de mooiste verhalen uit de geschiedenis van Coevorden. Maar dit kan alleen door de inzet van de vrijwilligers. Wil jij je steentje bijdragen aan het voortbestaan de historie van Coevorden? Kijk dan eens bij onze vacatures:

Wij zoeken een: 

Baliemedewerker: Als baliemedewerker ben je hét gezicht en eerste aanspreekpunt voor de bezoeker. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van entreebewijzen en het inleiden van de bezoeker in diens museumbezoek. Daarnaast geef je informatie over de historie van de stad Coevorden en de activiteiten van Stedelijk Museum Coevorden. Lees hier de rest van de vacature.

Gids: Als gids houd je je bezig met de kennisoverdracht van de historie van Coevorden aan geïnteresseerde bezoekers, leerlingen van basis- en middelbare scholen, en andere publieksdoelgroepen. Je verzorgt rondleidingen door het museum en het kasteel en zorgt ervoor dat de bezoekers zich welkom voelen. We zoeken gidsen voor rondleidingen voor specifieke groepen. Het museum beschikt momenteel nog niet over reguliere rondleidingen. Lees hier de rest van de vacature.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden bij Stedelijk Museum Coevorden? Dan komen wij graag met je in contact! Stuur je gegevens met een bondig stukje over jezelf naar directeur@museumcoevorden.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evelien Wieling, Directeur, via directeur@museumcoevorden.nl.