openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

DOELSTELLING 
De Vrienden van het Stedelijk Museum Coevorden ondersteunen het Stedelijk Museum Coevorden bij de ontwikkeling, verdieping, verbreding en verbreiding van de kennis van de geschiedenis, kunst en cultuur  van de stad Coevorden.

VRIEND WORDEN 
Wie het Stedelijk Museum een warm hart toedraagt en de ontwikkeling ervan wil steunen, kan vriend van het museum worden. Vrienden hebben gratis toegang tot het museum, worden op de hoogte gehouden van tentoonstellingen en uitgenodigd voor openingen. We zetten alles even voor je op een rijtje.

  • Gratis toegang tot het museum (met 1 introducé)
  • Uitnodigingen voor (exclusieve) openingen
  • Gratis tentoonstellingsgids/flyer over tentoonstellingen
  • Altijd op de hoogte van nieuws en tentoonstellingen in het museum
  • (exclusieve) evenementen, speciaal voor de Vrienden van

De kosten voor een vriendenlidmaatschap zijn € 20,- per jaar. Een jaarlijks lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.

ACTIE! ”Word vriend” met korting (vanaf 1 juli mogelijk) 
Mocht u na 1 juli een lidmaatschap aanvragen dan kunt u voor € 10,- dat jaar lid worden voor juli t/m december en krijgt u een tijdelijke pas. Vanaf 1 januari het jaar daarop, betaalt u het volledige tarief en krijgt u een permanente pas.

Om lid te worden kunt u een mail sturen naar info@museumcoevorden.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met de betalingsgegevens.