openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Op zoek naar een origineel cadeau of een herinnering aan je bezoek? De museumshop van Stedelijk Museum Coevorden biedt een uitgelezen collectie aan verschillende producten: boeken(leggers), mokken, sleutelhangers, Drentse snoepjes of wat dacht je van een échte Coevordense klok of borrelplank?

MUSEUMWINKEL

Let op! In januari en februari 2024 is de museumwinkel op zondag open van 13.00 tot 17.00 uur. Voor de andere dagen gelden de reguliere openingstijden. 

Stedelijk Museum Coevorden is gevestigd in het Arsenaal aan de Haven in Coevorden. In het Arsenaal zijn ook de bibliotheek, de historische vereniging en een TIP (Toeristisch Informatie Punt) gevestigd. Het museum beschikt over de eerste en tweede verdieping. Er is één gedeelde entree. Stedelijk Museum Coevorden en TIP delen de winkel (bij de balie) op de begane grond. De winkel is ook toegankelijk voor mensen met een beperking. Aankopen kunnen bij de balie op de begane grond worden afgerekend. De museumwinkel is van maandag t/m zaterdag geopend van 09:30 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Het is ook mogelijk de museumwinkel te bezoeken zonder een bezoek te brengen aan het museum.

WOODWIDECITIES X STEDELIJK MUSEUM COEVORDEN
In onze museumwinkel bieden we een ruim assortiment producten aan, in samenwerking met WoodWideCities. Zij hebben speciaal voor Stedelijk Museum Coevorden een aantal producten ontwikkeld. Zo hebben we onder andere: telefoonstandaard Coevorden | verschillende klokken Coevorden | sleutelhangers Coevorden | tapasplank Coevorden | sleutelkapstok Coevorden | onderzetters Coevorden | skyline hout Coevorden. Neem eens een kijkje in onze winkel!  

Afbeeldingen: enkele producten van het assortiment WoodWideCities x Stedelijk Museum Coevorden