openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Vrijwilligers gezocht

Het Stedelijk Museum Coevorden kan alleen bestaan dankzij de inzet van een groep vrijwilligers die ervoor zorgen dat bezoekers gastvrij ontvangen worden. Om ons team van vrijwilligers te versterken zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die hun steentje bij willen dragen aan het voortbestaan van een bijzonder stukje historie van Coevorden.

Als vrijwillige baliemedewerker of gastheer of gastvrouw van het museum of het Cultuurhistorisch paviljoen werk je circa twee dagen per maand achter de balie van het museum. Je ontvangt de gasten, verkoopt entreebewijzen en geeft informatie over de activiteiten van het museum. We zoeken met name vrijwilligers die bereid zijn om in het weekend of met de feestdagen te werken. Je werkt altijd samen met één of twee andere vrijwilligers, je staat er dus nooit alleen voor! Het museum heeft een gezellige en enthousiaste groep vrijwilligers.

Wie interesse heeft in vrijwilligerswerk bij het museum kan contact opnemen met het museum via info@museumcoevorden.nl of 088 012 8315. Ook kunt u kijken op de vacaturebank van Coevorden www.mwcoevorden.nl