Skip to content Skip to footer

Bezoekerservaringen

Lees hier hoe bezoekers ons museum waarderen. Heeft u ons museum bezocht? Dan lezen wij graag ook uw ervaring.

TripAdvisor

star rating  Een leuk intermezzo bij een dagje Coevorden  - Het is maar een klein museum, maar netjes ingericht. Na de vriendelijke ontvangst, zijn we van bovennaar beneden door het museum gelopen. In minder dan een uur stonden we weer... Lees verder

avatar thumb 496henkr
27 juli 2021

star rating  historie van coevorden met smaak weergegeven  - via beeld en geluid en mooie stukken in het museum een uitstekend weergave van ontstaan en de geschiedenis van de stad coevorden.

avatar thumb Bart d
9 oktober 2019

star rating  De moeite van een bezoek meer dan waard.  - Een interessante collectie met onder andere bodemvondsten uit de oude vesting Coevorden. De film over de geschiedenis van het stadje is werkelijk schitterend gemaakt!
Als museum; klein maar fijn.

avatar thumb robertpH8961SX
19 mei 2023

star rating  Leuk museum, geeft een goed beeld van de geschiedenis van Coevorden - Gerund door vrijwilligers, die heel veel weten en er graag over praten. Heel leuk!! Kleinschalig, en dat maakt het juist zo leuk.

avatar thumb MarianneF800
21 november 2023

Google

Stedelijk Museum Coevorden
4.2
Gebaseerd op 245 beoordelingen
powered by Google
Abdulmajid MustafaAbdulmajid Mustafa
14:29 09 May 24
Super
Marc BakkerMarc Bakker
07:36 11 Apr 24
Joop WesterkampJoop Westerkamp
20:01 29 Mar 24
Marcel KnapenMarcel Knapen
14:40 28 Mar 24
Was de moeite eerst een film om u een beter beeld te vormen hoe het allemaal was. Daarna de veste wandeling gedaan.prijs mocht wel iets minder zijn,volgens mij,inkom 7.5 € 5 € lijkt mij beter, zo groot is het niet op een half uurtje ben je gemakkelijk rond.
Marije EssinkMarije Essink
18:18 27 Nov 23
Niet groot, maar informatief, met een mooie expositie over de geschiedenis van vestingstad Coevorden.
Prima klein museum over de geschiedenis van Coevorden. De ‘3D film’ is mooi gemaakt en interessant. Wij waren er met de museumjaarkaart, dus het bezoek waard. Verwacht er niet te veel van, dan is het al snel interessant.
Seimen BurumSeimen Burum
07:16 18 May 23
Leuk museum annex bibliotheek waar je alles te weten kunt komen over de roerige geschiedenis van Coevorden. De stad heeft door de eeuwen heen steeds te maken gehad met militaire acties en overheersing maar zoals het stadsmotto luidt Multis Periculis Supersum of "vele gevaren ben ik te boven gekomen"Er zijn gidsen die op uitstekende manier toelichtingen kunnen geven maar de informatie bij het uitgestalde en videopresentaties zijn ook goed
js_loader