openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Steun ons en word vriend!

Steun juist NU ons museum en word Vriend van!

Word nu vriend voor maar 10,- euro. Ontvang daarnaast een speciaal welkomst cadeau!

Ook ons museum sluit vanwege de coronacrisis tot 1 juni de deuren, waardoor we deze maanden geen bezoekers kunnen ontvangen. U kunt ons toch ondersteunen door Vriend te worden van ons museum.

Vrienden hebben gratis toegang tot het museum, worden op de hoogte gehouden van tentoonstellingen, uitgenodigd voor openingen en krijgen kortingen op bepaalde activiteiten.

Nieuwe vrienden die zich tijdens april of mei inschrijven ontvangen daarnaast de tentoonstellingsgids ‘Wapentuig in het Tuighuis’ en een bouwplaat van het Kasteel van Coevorden.
Leuk om samen met uw kinderen te maken, of gewoon in uw eentje!

Aangezien normaal gesproken een lidmaatschap bij aanmelding na 1 juli slechts 10,- euro voor dat jaar kost en we nu tot 1 juni dicht zijn, willen we deze actie naar voren schuiven. U kunt nu dus Vriend worden voor maar 10,- euro. U ontvangt een tijdelijke pas die geldig is voor de rest van het jaar. Vanaf 2021 kunt u kiezen of u Vriend wilt blijven voor 20,- euro per jaar.

De Vrienden van het Stedelijk Museum Coevorden ondersteunen het Stedelijk Museum Coevorden bij de ontwikkeling, verdieping, verbreding en verbreiding van de kennis van de geschiedenis, kunst en cultuur van de stad Coevorden.

Als u ons wilt steunen kunt u een mailtje sturen naar info@museumcoevorden.nl