openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Steun het museum: word vriend

De Vrienden van het Stedelijk Museum Coevorden ondersteunen het Stedelijk Museum Coevorden bij de ontwikkeling, verdieping, verbreding en verbreiding van de kennis van de geschiedenis, kunst en cultuur  van de stad Coevorden. Juist in tijden zoals deze, waarin de culturele sector het zwaar heeft door de verplichte sluiting, is de steun voor musea belangrijker dan ooit. 

VRIEND WORDEN 
Wie het Stedelijk Museum een warm hart toedraagt en de ontwikkeling ervan wil steunen, kan vriend van het museum worden. Vrienden hebben gratis toegang tot het museum, worden op de hoogte gehouden van tentoonstellingen en uitgenodigd voor openingen. We zetten alles even voor je op een rijtje.

  • Gratis toegang tot het museum (met 1 introducé)
  • Uitnodigingen voor (exclusieve) openingen
  • Gratis tentoonstellingsgids/flyer over tentoonstellingen
  • Altijd op de hoogte van nieuws en tentoonstellingen in het museum
  • (exclusieve) evenementen, speciaal voor de vrienden van

De kosten voor een vriendenlidmaatschap zijn € 20,- per jaar. Een jaarlijks lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Vriend worden? Stuur een mail naar info@museumcoevorden.nl. 

Ook kunt u een eenmalige bijdrage (donatie) geven aan het museum. U kunt dan een mail sturen naar info@museumcoevorden.nl voor meer informatie. Daarnaast kunt u ons gratis steunen door ons te volgen op onze sociale media-kanalen. Voor bedrijven is het mogelijk om sponsor te worden.