openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Oktober Kindermaand: gratis activiteiten

Het is weer oktober en dat betekent: Oktober Kindermaand. We hebben in het kader van deze maand een aantal gratis activiteiten ingepland voor kinderen. Zo bieden we onder andere een Vreemde Vogel Tour aan én kun je iedere zondag onze (amateur)archeologen helpen in de ArcheoHotspot. Opgeven is verplicht voor de Vreemde Vogel Tour. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons activiteitenoverzicht. Zien we jou binnenkort? 

Wist je dat een bezoek aan Stedelijk Museum Coevorden voor kinderen gratis is?* In het museum is genoeg te beleven: ga met de praatplaat op ontdekkingsreis óf speel de spannende speurtocht in het museum. Er is een toffe 3D-film én er is niet alleen heel veel te zien, maar ook te beluisteren en beleven. De praatplaat is geschikt voor kinderen tot 6 jaar. De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wegens succes zijn de kinderkasteelrondleidingen in oktober allemaal volgeboekt. Deze zijn dan ook verwijderd van onze website. 

*Kijk op onze pagina openingstijden en prijzen voor de meest actuele entreeprijs. Afbeelding: praatplaat van het museum, gemaakt door Herman Roozen.