openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Museumweek: Broodje Stedelijk Museum

Stedelijk Museum Coevorden en centrummanager Edwin Boomstra bieden vanaf dinsdag 5 april een gratis ‘Broodje Stedelijk Museum’ aan in het museum. Iedere dag tussen 12.00 en 13.00 uur kunnen ondernemers uit gemeente Coevorden en hun personeelsleden gratis het museum bezoeken. Museumdirecteur Rik Klaucke en centrummanager Edwin Boomstra zijn vorig jaar gelijktijdig begonnen in hun functie en willen met dit ‘Broodje Stedelijk Museum’ de verbinding tussen het museum en de ondernemers in de Gemeente Coevorden verder versterken.

De aftrap van deze actie is speciaal gekozen in de Nationale Museumweek. Deze heeft dit jaar het thema ‘Open je Wereld’. Musea en culturele instellingen hebben lange tijd de deuren moeten sluiten, evenals veel ondernemers. Met het thema ‘Open je Wereld’ nodigt de Museumvereniging mensen uit om musea te bezoeken en (bijzondere) verhalen te ontdekken in je eigen omgeving. Tijdens de Museumweek roept de Museumvereniging werkgevers op om hun werknemers vrij te geven voor een moment van rust en inspiratie tijdens de drukke werkweek met de campagne #MuseumVrij.

Het museum en het Centrummanagement nodigen de ondernemers en hun personeel uit om tijdens de lunchpauze eens een museum te bezoeken en op ontdekkingsreis te gaan door de geschiedenis van gemeente Coevorden: even #MuseumVrij dus. Aanmelden is niet verplicht: ondernemers kunnen zo binnen wandelen. Even aanmelden bij de receptie (begane grond) is wel verplicht. Na afloop kunt u kans maken op een leuke verrassingsprijs: vul uw naam en contactgegevens in bij de box op de begane grond!

Het initiatief ‘Broodje Stedelijk Museum’ is een samenwerking tussen Stedelijk Museum Coevorden en het Centrummanagement.

Centrummanager Edwin Boomstra en museumdirecteur Rik Klaucke bij het Arsenaal in Coevorden / Menu Stedelijk Museum Coevorden