openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Winnaars kleurplatenwedstrijd bekend

Stedelijk Museum Coevorden organiseerde een bijzondere kleurwedstrijd speciaal voor kinderen. 

Vier historische panden in de binnenstad van Coevorden vallen binnenkort extra op. Ze krijgen een grote stenen plaat voor de deur. Op zaterdag 23 oktober werd de eerste stenen plaat, de stadsgravure, geplaatst bij Kapper & Zo aan Bentheimerstraat 5. De plaatsing van de eerste stadsgravure werd groots gevierd. Zo was er op de Markt van alles te doen voor jong en oud. Ook was de uitreiking van de kleurwedstrijd. 

Kleurwedstrijd
De kleurplaat is een kopie van de stadsgravure die aan de Bentheimerstraat geplaatst is. De kleurplaat was verkrijgbaar in het Arsenaal, bij de Readshop in Coevorden, Kapper & Zo en was online te downloaden via www.museumcoevorden.nl.

Bo en Sjors: winnaars van de kleurwedstrijd
De winnaars werden bekend gemaakt door Melissa Luisman van Stedelijk Museum Coevorden op zaterdag 23 oktober om 15.45 uur op De Markt in Coevorden. De winnaars: Bo Woltersom en Sjors Hub hebben volgens de jury de meest unieke en kleurrijke invulling gegeven aan de kleurplaat. Aangezien de jury niet kon kiezen, ontvingen beide een leuke verrassingsprijs. Bo en Sjors, van harte gefeliciteerd met jullie prijs! 

De kleurplaten van Bo Woltersom (links) en Sjors Hub (rechts).