openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Fotowedstrijd Ganzenmarkt 2013

Wie maakt de mooiste foto van de Ganzenmarkt Coevorden 2013?

Ben jij een amateurfotograaf en bezoek je dit jaar de Ganzenmarkt? Weet jij de Ganzenmarkt op zijn best in beeld te brengen? Doe dan mee met de fotowedstrijd van het Stedelijk Museum Coevorden! De winnende foto zal te zien zijn in een expositie in het museum. Daarnaast zijn er diverse prijzen voor de eerste, tweede en derde plek.

De ingezonden foto’s worden beoordeeld op originaliteit en creativiteit. De jury bestaat uit: Sandra Muller (directeur SMC), Harry Oude Hampsink (Fotograaf) en de Stichting Ganzenmarkt. De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 23 november 2013.

Zend je foto per e-mail aan info@museumcoevorden.nl o.v.v. Naam,  telefoonnummer en een korte omschrijving van de foto. De grootte van de foto dient minimaal 1 MB of 3 megapixels te zijn. De uiterste inzenddatum is 16 november 2013.

De allerbeste beste inzendingen worden afgedrukt en tentoongesteld gedurende de expositie Coevorden Ganzenstad die tot 31 januari 2014 te zien is in het Stedelijk Museum Coevorden. Daarnaast ontvangen de eerste, tweede en derde plek cadeaubonnen van de Coevorder Handels Vereniging en workshops bij Het centrum voor de fotografie (www.centrumvoordefotografie.nl).

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd of gediscussieerd. Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname.logo_centrumvoordefotografie